LOEWS&COHN

ARCHITECTURE

01.MÉÉR DAN 'EVEN NAAR DE KAPPER GAAN'

Aan de Rozengracht in de Jordaan, vindt u La Maison Amsterdam, de flagship salon van het Franse cosmeticahuis La Biosthétique. Geen gewone kapsalon, maar een dames- en herenkapper in het centrum van de stad, waar u terecht kunt voor méér dan alleen knippen.

03.

LA MAISON

Icond_black-gebouw
LA MAISON

La Maison Amsterdam is een kapper en schoonheidssalon voor dames en heren die sinds augustus 2012 is gevestigd aan de rand van de Jordaan in het centrum van Amsterdam.

OVER ONS
Icond_black-menu
MENUKAART

Persoonlijke aandacht, deskundig advies en professionele behandelingen. De perfecte look. Het komt allemaal samen bij La Biosthétique Kappers.

ZIE BEHANDELINGEN
Icond_black-products
PRODUCTEN

The Culture of Total Beauty. Mooi glanzend haar, een stralende huid, je goed voelen. Natuurlijke en zichtbaar effectieve producten.

BEKIJK PRODUCTEN

Voor haar & huid, voor hem & haar

La Maison Amsterdam biedt een breed scala aan behandelingen voor dames en heren voor zowel het haar als de huid. Naast knippen en kleuren hebben wij ons toegelegd op haar- en huidverzorging in de breedste zin van het woord. Van styling tot en met aanpak van hoofdhuidproblemen zoals roos en haaruitval. Wij gebruiken daarbij de natuurlijke producten van La Biosthétique. Die zijn dermatologisch getest, dierproefvrij en bewezen effectief.